- Autor: Zilla
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 100 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 450 |
Vejce celá průměr | 128 |
Mouka pšeničná polohrubá | 200 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 200 |
Jablka | 360 |
Energetická hodnota celkem: 9305 kJ
Bílkoviny (g): 63,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 415,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 254,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 620 kJ
Bílkoviny (g): 4.2, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 27.7, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 16.9, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Smícháme mouku s práškem do pečiva a cukrem, vejce smícháme s jogurtem, obě směsi spojíme a vmícháme na kostičky nakrájená jablka. V mé variantě jsem smíchala jogurt s tvarohem, protože mi obě suroviny zbyly z předchozího vaření. Na chuť to ale vůbec nemělo vliv :-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.